Jurnal de bord ziua 5.

Greu, greu, greu rau de tot cu atatea masini exceptionale in jur … Si azi incepem cu Feghea si cu un mare “stäu” .

Nu e nici o problema, ne punem scaunele si admiram masinile de pe marginea drumului, pentru ca nu-i asa, masinile arata cel mai bine in mers.

Printre  broscute, R8-uri, RS4, RS6 si toate combinatiile de litere posibile, gasim un Porsche pe care l-a restaurat Bogdan Rusea si care acum are niste nici modificari ( jante, suspensie, si cateva detalii ).

Si cum nu aveam cum sa nu luam parerea la cald a cuiva care ajunge la Worthersee pt prima oara in viata lui,e cazul sa vorbim cu al nostru Calin care confirma faptul ca daca nu vii aici nu ai cum sa intelegi #spirirulWorthersee ! Adica nu suntem noi asa de nebuni !!

*( ce usurare!! )*

Ne-am intalnit si cu Geezas, a.k.a. fiul domnului, a.k.a. Bogdan, cu Raluca Rusea cu al sau TT, cu Golfulets ( Ciprian Mihai Photography ) si nu in ultimul rand cu Daniel Calin, la cea de-a 2-a sa participare.

Deci e cazul sa mergem sa mancam, ca tot ne-am strans asa de multi,  asa ca pe voi va lasam cu masinile si peisajele de aici.

Tot azi filmam si finalul episodului cu Vlad si transformarea TT-ului sau in de 30 de zile, de la stock la o masina de nivelul Wörthsee.

Da, da e cel de mai jos :))

V-am lasat pana maine, mergem sa filmam ceva WuTuTu !!

CIUS !!

 

P.S.: Don’t forget to subscribe !!