Bine ai venit la un #podcast StacsTV.

In acesta seara avem un invitat special, pe Dan Diculescu ( DyC-ul pt prieteni) care ne vorbeste despre detailing sau cum sa iti tii masina curata.

Si ca sa nu intram mult in polemici, am zis sa luam taurul de coada si sa vorbim despre situatiile generale, in care avem o masina mai veche, revopsita.

Ei bine, aici lucrurile devin din prima complicate si interesante. Punem pariu ca nu stiati ca lacul are o memorie a lui, la care revine daca nu este tratat corect. Nici noi nu stiam… :))

Unul din aspectele importante este faptul ca Dycul nu accepta decat lucrari complete, astfel incat sa se poata asigura ca rezultatul final este unul cu care atat el cat si proprietarul masinii se poate mandri.

Bine, tot ce inseamna protectia unei masini este un procedeu destul de complicat, care implica mai multi pasi, indiferent ca este vorba despre una low-cost sau una scumpa si tot acum aflam ca indiferent de protectia folosita, pielea de caprioara de la spalatorie este cea mai daunatoare chestie pe care o poti pune pe masina.

V-ati intrebat vreodata de ce atunci cand iesi din dus si te stergi, se murdareste prosopul ? Ei bine, pentru ca nu esti curat ( spala-te mai bine Daniele ! ), iar la fel se intampla si cu masina, chiar daca tocmai ai terminat de spalat.

Dar mai bine sa il ascultam pe specialist pentru ca avem o gramada de informatii de aflat de la el, ca doar de asta e specialist, nu ?! Dyc-ul ne vorbeste de tehnica corecta de a spala masina, de a o sterge, si mai ales, cu ce sa o stergem.

Defapt si de drept, am gasit o persoana care sa vorbeasca mai mult decat Daniel, dar care sa vina cu un bagaj impresionant de informatii despre un subiect care pt multi dintre noi este necunoscut.

Asa ca va lasam cu Dyc si Daniel la un #podcast de prima clasa cu si despre detailing.