Bine ati venit la un material STACS TV extra !

V-am zis ca mergem la MotoGP la Saachsenring in Germania, cu ajutorul sponsorului nostru Motul, alaturi de un fan care si-a castigat locul prin tragere la sorti. Ei bine, a venit ziua in care plecam alaturi de Ionut Savu ( caci asa il cheama pe castigator ).

Pentru noi este prima oara cand avem sansa sa vedem un “behind the scenes” al MotoGP-ului. Daniel este fan inrait al acestei competitii si stiam ca fierbe mult rau in adancul lui sa ajunga aici. 😉

Este prima oara cand al nostru prezentator este asa de agitat, dar na, cine n-ar fi daca ar fi in locul lui  ? Mai ales atunci cand realizezi ca sunetul real al motocicletelor nu are nici o legatura cu ce este la televizor…

U know it, when excited meets exciting, things about to happen … Asta e momentul in care il vedeti pe Daniel agitat … :))

Si pentru ca in orice loc in care te duci pt prima oara este bine sa primesti sfaturi de la un veteran, asa ca noi l-am intrebat pe Tiberiu Troia, despre care aflati mai multe aici, care sunt lucrurile pe care trebuie sa le avem in vedere ca sa ne bucuram la maxim de excursia noastra. Mai ales ca Motul este partener al MotoGP-ului si astfel am putut sa beneficiem de pass-uri pentru a ajunge in zona padocurilor. 

oh boy, oh boy, oh boy !!

Povestea cu “patratul” ne-a captat atentia, mai ales ca pentru un fan impatimit nu este nimic mai frumos decat sa fie acolo, in miezul actiunii, la padocuri.

Vorba aia , stii ca e “pestacol” total atunci cand te unge pe suflet atmosfera, mirosul, sunet si mai ales lumea din jur.

In timp ce stateam de vorba cu Tiberiu au inceput sa treaca baietii mari, asa ca am fugim sa intram in linia de pit-uri sa-i vedem pe baietii mari in actiune.

P.S. V-am spus ca Valentino Rossi este o mare parte din MotoGP ? Lumea tipa, se entuziasmeaza si chiar face mare haos atunci cand trece Rossi, iar lucrurile astea nu le vezi la tv.

Si ca sa nu credeti ca n-am dat premiul, la final avem si cateva cuvinte din partea castigatorului excursiei alaturi de noi,

Experienta aceasta este complet altceva fata de ceea ce am experimentat noi pana acum si din punctul nostru de vedere, merita 100%