Episodul cu numarul 6 in aduce in fata camerelor Razvan Vizitiu. Un tip care nu iese foarte des la lumina, insa proiectele si masinile sale sunt foarte cunoscute.

Daniel, moderatorul nostru l-a cunoscut personal pe Razvan cu doar 4 ani in urma, cand odata ajuns la garajul sau, impreuna cu un prieten pentru a vinde un BMW M3, a vazut unul din cele mai cunoscute proiecte ale lui Razvan, un superb BMW E21, un proiecte ce abia era finalizat, iar Daniel asa cum il cunosc toti: a scos telefonul, poze si instant pe Streetmaniacs. O sa vedeti in acest episod mai multe detalii despre cum a ales el acest proiect, dar daca vreti sa vedeti in detaliu pasii proiectului puteti urmarii link-ul de mai jos:

Trecand prin multe masini si multe proiecte, personale sau de restaurare pentru alti pasionati auto, Razvan a ajuns astazi sa aiba in garajul sau (din ce stim noi): Nissan R33 GTR Nismo, Volvo 850T, 1MW, Jaguar, BMW E30 M3, etc.

Nissan R33GTR Nismo, din ce ne spune el, aceasta masina a fost cumparata de nervi dupa ce a plimbat prin Europa o alta masina pe care si-a dorit-o dar care s-a dovedit a fi o epava. Masina este cu adevarat de colectie, pana in 40.000 de kilometri si chiar daca este intr-o stare excelenta, aceasta mai are nevoie de cateva reparatii de detaliu.

Despre VOLVO 850T nu stiam nici noi foarte multe pana cand sa ajungem in garajul sau. Chiar daca suna a masina de pensionar, dupa ce veti vedea episodul 6 STACS TV o sa va schimbati complet parerea. Desigur, Razvan nu o putea lasa asa cum a fost cumparata, deci odata cu achizitionarea masinii au si aparut modificari: culoare, jante, interior, etc.

1MW pffff…. de unde sa incepem pentru ca nici nu stim cum sa prezentam acest proiect. Putem spune ca este foarte ambitios, iar daca acesta isi va indeplinii scopul ( de a bate un Koenigsegg Agera One ) cu siguranta va ajunge pe paginile celor mai mari publicatii auto din lume ( la noi a ajuns deja :))) ).