Desi aveam alte planuri, azi am decis sa facem primul podcast STACS TV, cu un invitat aflat la primul sau live si cu prima seara alaturi de noua sa achizitie, un Audi TT.

Deci felicitari Razvane pt achizitia ta, bine ai venit in lumea liveurilor si a podcasturilor si acum spune-ne de unde si de ce Audi TT. 🙂

De la povesti ale copilariei legate de modelul in cauza pana la achizitia TT-ului, cei doi vorbesc despre pasiune, tepe, samsareala si geometrii nereusite.

Nu credem ca exista cineva care sa nu fi fost la o geometrie si sa nu fi plecat cu volanul stramb cel putin o data de acolo. Si daca a fost, va asteptam sa ne spuneti ce, unde, cum .

Si ce credeti ? Daca pana acum aveati impresia ca Daniel vorbeste mult, n-ati vazut nimic. Credem ca acum si-a depasit recordul de cuvinte in 30 de minute, daaaaar sfaturile pe care cei doi le dau legat de achizitia masinilor second-hand sunt foarte interesante.

Asa ca daca nu aveti ce face 27 de minute in trafic sau la munca, ascultati primul nostru podcast si spuneti-ne ce parere aveti.

Vorbeste Daniel prea mult sau greseste cu ce spune el acolo ? Vreti sa-l pedepsim?! Sau vreti sa ii marim salariul ? Vreti sa il punem sa faca ceva special ?

Daca aveti idei despre subiecte, daca vreti sa fiti invitati intr-unul din podcasturi, daca vreti sa ii transmiteti ceva lui Daniel lasati-ne un mesaj.

P.S. : Toate podcasturile vor fi inregistrate in timpul liveurilor de pe contul nostru de #instagram https://www.instagram.com/stacstv/ asa ca nu uitati sa ne urmariti si acolo.