Nu am mai facut de ceva timp un podcast si mai ales un podcast cu atat de multa istorie. Am pornit increzatori cu un subiect ce am considerat noi ca va este de interes, am vorbit despre masini vechi si masini noi, dar cum nu aveati asa de multe intrebari pe acest subiect Daniel impreuna cu Alex au decis sa vorbeasca mult … spre foarte mult :))) despre masini din trecut, masini rare, dar si despre viitorul masinilor.

Cred ca am intrat un pic prea repede in tema si am uitat sa va povestim cate ceva despre Alex Seremet, invitatul nostru in acest podcast. El este PR la BMW Romania ( si dupa cum stiti acolo momentan nu se fac angajari :)) ), dar eu zic totusi daca vreti sa lucrati la BMW sa depuneti CV-ul, cine stie de unde apare un loc in echipa lor.

Alex este cu siguranta cel mai implicat om de PR din industria auto din Romania. Nu o spunem doar noi, o spun multi oameni din presa auto si nu numai, exemplu fiind chiar Radu Guramulta ( asa se scrie, legat ) care nu a putut sa se abtina si a intrat live ca pe vremuri cand suna si la nea Dan … Dan Diaconescu :))))))

Sunt atat de multe lucruri ce s-au vorbit in acest material incat nici nu stiu despre care sa scriu … despre masina viitorului in care totul este o holograma ? Despre fabricile de automobile din Germania si activitatea lor de dupa al 2-lea Razboi Mondial ? Despre cel mai vechi model BMW ? Despre rivalitatea intre branduri auto ? Sau … Despre masini rare si concursuri de eleganta ? … Nu va scriu despre nimic pentru ca vrem sa va lasam sa urmariti ” scurtul” material de… 1:43:44 minute :))))

Speram sa nu nu ne “injurati”, insa YouTube nu doreste sa faca disponibil clipul nostru in formatul FullHD … 🙁 Va promitem totusi ca daca va doriti o partea a 2-a a acestui material o vom realiza cu mare drag, sa ne lasati in comentarii totusi despre ce anume vreti sa vorbim in aceasta partea a 2-a.