Iarna ne place mult de tot la munte si am zis ca trebuie sa mai mergem odata pe traseul de la Streetmaniacs OnTour sa vedem cum stau lucrurile. Am plecat la drum de data aceasta cu un BMW X1 (pachet M) si am ramas placut impresionati, nu doar de cum arata, dar si cum se comporta la drum.

Nu avem poze cu masina curata pentru ca nu era cazul, arata bine indiferent de cat de curata este.

Drumul bun pana la Hotel Pestera este in continuare inchis, pentru ca autoritatile din Romania, asa ca am fost nevoiti sa mergem pe un drum “oficial” judetean care arata “impecabil”.

Dupa vre-o 20 de kilometri ocoliti si de “dans” in masina am reusit sa ajungem la asfalt.  Despre peisaje nu avem ce discuta, superb.

Aceasta este sapca nostra din colectia de baza. Daca vrei si tu una, o poti achizitiona de aici.

Dupa ce am admirat peisajele si Daniel a consumat 50% din insta stories :))))) am ajuns si in pestera. Aici este un checkpoint pentru cei ce participa. Greu cu accesul, dar e ok.

Varsta isi spune cuvantul Daniele :)))

La iesire BMW X1 ne astepta cuminte gata de plimbare.

Pai ce credeti ca am mers mult pana am decis sa ii testam capabilitatile de offroad ?

5 minute a durat plimarea si….. am trecut la treaba.

Intr-un final am reusit sa iesim de acolo cu ajutorul baietiilor ce organizeaza excursii cu turisti in munti Bucegi… Ne-au spus ca nu suntem singurii care raman acolo, aparent media este de 2 tractari pe zi :))))))) sper ca eram macar primii.

A legat Filip funiile improvizate, am iesit si am continuat plimbarea…. multa zapada…. neasteptat de multa zapada ne-a asteptat pe tot drumul.

Dupa o ciorba calda la Hotel Pestera, destul de neechipati pentru aceasta mica aventura, ne-am decis sa ne intoarcem acasa si sa ne pregatim pentru eveniment. Oare cu ce masina vom merge la Streetmaniacs OnTour WinterFUN  ?