Noul Ford Ranger Raptor a ajuns pe mainile noastre sa ii facem un review asa cum il facem noi.

Dupa cum se vede in imagini, masina are un design aparte fata de un Ranger normal. Pentru inceput, grila mult mai agresiva, aripi mult mai evazate, roti pe 33″ cu anvelope AT BFG, o bara fata cu un scut metalic ce te ajuta cu siguranta si nu in ultimul rand pragurile din material foarte rezistent ce te ajuta atat la protejarea masinii cat si la un acces mult mai usor in cabina.

STACS Ford Ranger Raptor

Din spate masina arata la fel de bine. Gasim inscriptiile Raptor pe aripile spate, o bara metalica cu prindere pentru carligul de remorcare ce nu este ascunsa in spatele unei bare de plastic ce o vei atinge si o vei zgaria sau sparge destul de usor.

STACS Ford Ranger Raptor

Poate cea mai atractiva dotare la acest Raptor este suspensia FOX… nu avem decat cuvinte de lauda…. ba… mai mult…. cand o sa fim mari asa suspensie o sa vrem si noi pe masinile noastre :)). Sa circuli pe teren accidentat cu viteze de peste 80km/h si sa te simti ca pe autostrada ( A3 chiar ) este absolut impresionant.

Masina poate rula 2WD, 4WD sau 4WL dintr-o simpla rotire a unui buton. Pe langa acestea, mai este dotata si cu un blocant spate ce se poate activa dintr-o simpla apasare. Pe traseul nostru de test, masina nu a ramas suspendata deloc si nici o urcare nu a fost prea grea sau prea inclinata pentru ea, mai ales ca este intr-un setup de fabrica.

STACS Ford Ranger Raptor

STACS Ford Ranger Raptor

Da, era inevitabil. Cum toti cei din presa auto din strainatate au testat deja masina si marea majoritate au si sarit cu ea …. a trebuit sa o facem si noi …. concluzia…. nici nu ne-am dat seama cand am facut-o. Masina a avut o aterizare atat de lina si de curata, fara sa atinga niciun element de caroserie si fara ca amortizoarele sa ajunga la capat de cursa… absolut WOW. Bravo Ford, bravo FOX.

STACS Ford Ranger Raptor

Motorul, un 2.0 diesel de peste 200 de cai putere, noua ni s-a parut suficient pentru masina, insa suntem siguri ca cei mai pasionati dintre voi va doriti mai multi, se pot face cu un soft, insa va recomandam abia dupa ce masina iese din garantie.

Puteti vedea mai multe informatii despre masina, despre oferte si configurari in link-ul alaturat: http://bit.ly/STACSRangerRaptor

Si sa nu uitam, masina pe care noi am prezentat-o in acest material este oferita de cei de la Ford Store BDT si este la un pret promotional de 49.000 euro 😉

 

Cu alte cuvinte, asteptam parerea voastra, in comentarii, despre Ford Ranger Raptor.