Episod 1 – Ciprian Mihai & Chef FOA

 

Bine ai venit la Stacs TV. In acest prim episod, gazda noastra Daniel ( cine e Daniel? ), care vorbeste foarte mult dupa cum o sa aflati, sta la taclale cu Ciprian Mihai, fotograf de profesie si impatimit auto. Ciprian sau  Golfuletz dupa cum ii spun prietenii, vorbeste despre cum si-a directionat activitatea lui spre domeniul auto, despre porecla ( ciudat sa ti se spuna Golfuletz si tu sa ai bmw, nu?! ).

Asa aflam care au fost inceputurile pasiunii lui pt fotografie si pt masini, vorbim despre paginile de facebook Ciprian Mihai Photography, LowSociety cu mici paranteze mai mult sau mai putin pe subiect, iar intr-un final, ajungem la subiectul principal, si anume MASINILE.

URSUL ! cand a venit momentul sa-si cumpere o masina, Golfuletz a ales un BMW E30 alb stiind perfect ce avea sa-i faca si cum va fi el la final, ce jante, ce suspensie si ce alte mici detalii va avea. Adevarul este ca nici noi nu stiam ca masina a trecut printr-o operatie complicata de restaurare, s-o numim puzzle, dupa care au venit rotile, suspensia si pe urma a venit FINALUL ( stim, suna dureros ).

B420CIP ! E30-ul coupe din ’89 pe care il stie multa lume, da, ala rosu, lasat si cu roti superbe, si povestea lui , de la drumul pe platforma din germania si pana la evenimentul Streetmaniacs, toate astea in mai putin de o luna. Asa afla si Daniel ca orice persoana care este fan suspensie statica poate ajunge sa iubeasca airride-ul dintr-un motiv sau doua.

 

Mai departe Daniel il are ca invitat pe Chef FOA si al sau GOLF electric.

Defapt intai se vorbeste despre colectia de cutite pe care Chef FOA o are cu el in fiecare zi, dupa care … PAM PAM PAM, apare GOLFul ELECTRIC pe care FOA il foloseste in fiecare zi in traficul din Bucuresti. Printre 1-2 ingrediente si 1-2 retete aflati cum face fata GOLFUL electric traficului din capitala.

 

Mai multe despre invitati, DANIEL si masini va lasam sa le aflati din video