Razak, Suzuki si Daniel.

Bine ai venit la episodul 4 din STACT TV, unde Daniel vorbeste cu Razvan Balas a.k.a. Razak, baiatu’ cu suspensii pe aer si cu SUZUKI .

Razvan, omul care intai a gustat IT-ul si apoi a aflat pe pielea lui cum “dispar” banii cand ai de-a face cu masinile. Sau nu. Ei bine, de la un Golf 2 care n-a vazut soseaua niciodata pana la Suzuki-ul cu care Razak a spus ca vrea sa il ingropam, in acest episode afli cine e Razak, ce sunt suspensiile pe aer si cum poti sa iti pui suspensii pe aer chiar si pe suspensia stock a masinii.

Discutiile dintre Daniel si Razvan ne poarta de la cele mai basic pana la cele mai avansate suspensii de acest fel cu management digital al presiunii si multe alte nebunii.

Si pentru ca nu puteam sa incheiem acest episode fara sa vorbim despre masina pe care Razvan o are la suflet, un Suzuki Swift care usor-usor a fost  transformat intr-un Suzuki Swift Sport autentic care pe langa un kit de “AirRide” marca AirForceSuspension facut chiar de el a primit si o modificare foarte speciala, despre care aflati in acest episod.

Daca vrei sa aflii despre Razvan, Suzuki si AirForceSuspension nu trebuie decat sa te uiti la STACS TV ep 4.