Pam pam pam … Episodul 3 a sosit!

Invitatul: TTHEEOO FAT2FIT .

Saptamana aceasta, Daniel sta de vorba cu Popescu Theo, a.k.a Fat2Fit, Patheo si inca o porecla pe care n-o putem aminti aici … ( prietenii stiu de ce ) .

Cum? Nu-l stiti pe Theo ?! Baiatul muschiulos cu Jetta Albastra a.k.a “GETA” ?! Noi zicem ca il stiti sau cel putin stiti masina sau macar una din masinile pe care el le-a avut de-a lungul timpului, dar na, poate ne inselam.

Pe vremea cand Theo era tinerel, avea o Dacie Supernova ( care a trecut prin multe, va zicem noi), dar cu timpul Dacia a devenit Citroen si Citroenul s-a “tunat” si asa a pornit pasiunea invitatului pentru masini si tuning. Intre Dacia si Jetta au fost multe masini, mai modificate sau mai putin modificate, despre care aflati pe parcursul interviului.

Ceva s-a schimbat la Theo, din momentul in care l-am cunoscut ( acum multi ani ), adica pe vremea cand avea masina cu cea mai fibra dintre toate fibrele din lume ( DEX: avea mai multa fibra decat tabla masina aceea, va spunem noi) , si pana acum, cand proiectul sau auto este un “clean” “oem+” “daily” .

A da, si faptul ca a slabit ( era rotunjor bine pe vremea aceea ) si a facut un job din pasiunea lui pt fitness.

“GETA” este un VW Jetta destul de noua, care a plecat de la ideea unui “daily” si a ajuns departe , la un exemplu perfect de proiect auto facut cu mintea la “dailydriven”  si cu sufletul la o masina de “show” .

Daca vreti sa vedeti ce inseamna o masina “clean” si “oem+”, urmati-l pe Theo si povestea Getei. Aflati de ce “Geta” are influente americane si cum vede Theo viitorul ei si al lui in domeniul auto.

Vizionare placuta!