StacsTV a ajuns la episodul 2 cu … chelia lui Feghea… 🙂

Astazi il avem invitat pe Nicolae Moldoveanu, sub numele de scena Feghea Matafaka (sau #GipsyGoneWild ) si aflam de la acesta care sunt radacinile pasiunii sale auto, de la masinuta cu pedale pana la un BMW.  Nici noi nu stiam ca primul burnout cu bmw-u era sa fie si ultimul din proaspata cariera de “cursant” a protagonistului  nostru.

Pana sa ajungem la GOLF Mannila Green pe care Feghea il are astazi, aflam cateva din intamplarile si masinile pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului, cu arcuri taiate, motoare puse de unul singur pe masina si lucruri facute “pe vechi”.  De la BMW, la VW, apoi un Mercedes si inapoi la Golf 1, pasiunea auto a facut parte mereu din viata invitatului.

GOLF .. ei bine, golful este un proiect in derulare, o masina de strada cu planuri mari de viitor, de la LSD ( diferential, nu va ganditi la altceva ) , la jante si alte mici modificari pe care omul nostru le are in plan. Noi zicem ca Feghea devine putin sentimental cand vorbeste de masina lui, asa o fi ?!

Ce emisiune auto ar fi una credibila daca nu ar avea si o scurta plimbare cu masina in cauza si o tura pe Autocross Arena?!

Dar cel mai bine nu ne credeti pe cuvant, urmariti emisiunea.