Episodul 20 il aduce alaturi de noi pe Marius Popa, zis si Fauru. Porecla o are inca din copilarie si cred ca i se potriveste perfect. Lucreaza la aceasta masina de mai bine de 10 ani si anul acesta este pentru prima oara cand se poate bucura de ea.

In interviu veti afla povestea jantelor, am modificarilor prin care a trecut si faptul ca daca este o Dacie nu este atat de usor sa o modifici precum multi dintre voi se asteapta.

Motorul masinii chiar daca nu s-a vazut in video, pentru ca nu era normal sa filmam un motor in mers, masinile au o capota pusa peste …. dar am realizat cateva fotografii pe care voi vi le doriti foarte mult. Nu este un “monstru”… motorul este unul de Renault 5 GT Turbo, mai bine zis un motor de 1.4 litri supra alimentat cu o turbina. Aici insa mai este de lucru, mai sunt cateva modificari de facut, iar Marius a considerat ca nu este momentul oportun sa punem lupa pe el.

Dupa ce a trecut de 3 ori prin vopsitorie, a reusit sa ii dea culoarea pe care si-a dorit-o. Din punctul lui de vedere caroseria este poate cea mai complicata parte in a restaura sau modifica o masina. Ne fiind tinichigiu sau vopsitor, el avand experienta in mecanica auto, si-a pus increderea in diferite persoane ce s-au dovedit neserioase. Cel mai important lucru de memorat este … calitatea … vine cu un pret.

Speram sa mai avem episoade cu masini autohtone si oameni implicati sufleteste in proiectele lor. Pana atunci nu uitati sa ne dati LIKE / SHARE / SUBSCRIBE si in cazul in care doriti sa sustineti acest proiect, STACS, ne puteti achizitiona produsele noastre din shop.

Mai jos aveti galeria intreaga de imagini pe care noi am reusit sa le surprindem in timpul filmarilor.