Vineri ne-am gandit asa pe fuga sa inregistram un nou PODCAST. De data aceasta am zis sa abordam o tema ceva mai educativa pentru voi cei ce va doriti sa va modificati masinile. Asa ca ce tema sa abordam daca nu prima modificare pe care toti o facem la masina, JANTE.

Am vorbit despre cum se masoara, cum diferentiem jantele bune si jantele fake, despre ce preturi ar trebuii sa aiba un set de jante ok si desigur ce inseamna sa reconditionezi o janta. Si cum nu puteam sa lasam masina cocotata pe un set de jante noi, am vorbit un pic si despre fitment. Cum se face un fitment corect si ce ar trebuii sa evitam.

In final, am vorbit putin despre problema cea mai mare atunci cand incercam sa punem ceva jante speciale sau vrem sa ajungem la un anumit fitment cu masina noastra. Da, este vorba de camber. Un subiect destul de amblu si la care multi dintre voi au dorit sa afle cat mai multe lucruri.

Promitem ca vom revenii si cu o a 2-a parte a acestui material, cu mai multe detalii despre camber si despre fitment.

Daca vrei sa afli lucruri noi, lasa-ne in comentari ce altceva ai vrea sa sti despre modificarea unei masini si noi incercam sa aducem un expert sa va explice ce este de facut 🙂