Aventura noastra din aceasta iarna a inceput cu mult inainte de rasarit, mai bine zis la ora 4. Convoiul nostru de masini a plecat din Bucuresti catre Ploiesti unde urma sa ne intalnim cu alti prieteni si sacontinuam drumul nostru catre Comandau.

Clipul nostru incepe de pe un baraj de unde asflatul s-a terminat si unde normal ar fi trebuit sa fie o zapada pe care sa nu o putem trece, insa tot ce am gasit a fost mult praf si un aer foarte uscat si rece.

Pe Tabla Butii daca nu am fi vazut petece mici de zapada ne-am fi gandit ca suntem in august, toata verdeata era uscata iar peisajul era unul desertic.

Nu a durat mult pana cand am gasit o portiune de 50m de zapada in drumul nostru si ne-am trezit la realitate si la gandul ca daca ar fi fost zapada cum era in anii trecuti, cu siguranta nu ajungeam prea departe.

Dupa un drum de mai bine de 10 ore, am ajuns in zona Comandau unde am gasit un loc perfect pentru camping, fix pe marginea unui rau inghetat si pe o zapada pe care se vedeau doar urme de animale salbatice.

Prima noapte a fost extrem de friguroasa, si nu ne asteptam mai ales dupa o zi in care am avut si temperaturi de 8 grade cu plus. Si nu a fost friguroasa pentru ca asa a parut, ci pentru ca termometrul masinilor aratau spre dimineata undeva la -14 grade.

Rulota prietenilor nostri de la FIM Caravans a fost perfecta pentru noi, nu am simtit frigul de afara, aceasta fiind dotata cun un WEBASTO cu termostat ce pornea automat pentru a mentine caldura din habitaclu. Totusi nu toti au avut acest privilegiu, unii dintre noi au dormit in masini, in cort pe pamant, iar cei mai curajosi… in hamac.

In ziua a 2-a totul a inceput cu distrectie, asa cum ne place noua, am facut piruete cu masina pe raul inghetat, dragrace … patinaj artistic :))) si multe altele. Cu toate ca doar pe Daniel il vedeti cazut pe ghetat … aproape toti am testat rezistenta ei… pare rezistenta :)))))

Dupa distractie si o gustare rapida, o parte dintre noi am plecat intr-o mica aventura pe drumurile forestiere si urme de TAF in zona Comandau.

Seara, la intoarcere, am incheiat printr-un gratar si o supa picanta asa cum trebuie.

In ultima zi, cand toate lucrurile mergeau perfect si ne pregateam de plecare… Toyota a cedat 🙁 Am avut noroc cu BIX si Augustin care au reusit sa rezolve partial problema si sa ajungem in siguranta acasa.

Vrem in viitor sa va luam cu noi in astfel de aventuri, alaturi de masinile voastre de offroad. In curand vom lansa STACS TRAILS unde vom merge in aventura, vom invata lucruri despre offroad si overlanding, ne vom cunoaste si vom lega prietenii.

Speram ca materialul video de mai jos sa va placa si mai apoi sa va bucurati de fotografiile din galerie.