Bine ai venit la un nou #podcast StacsTV !

Azi il avem pe ALEX GRECU si discutam despre asigurari. Suntem siguri ca e un subiect interesant pentru voi.

Pe langa faptul ca Alex este blogger si vloger (link catre canalul lui de YouTube), MC, antrenor de spinning, el este si consultant in domeniul asigurarilor.

 

 

In podcastul cu numarul 3 am zis sa abordam un subiect pe care il cunoastem, mai mult sau mai putin, toti posesorii de masini. Asigurarile auto, cel putin cele RCA sunt obligatorii pentru toti proprietarii de masini ce vor sa circule cu ele legal. In cazul in care ai alte planuri o faci pe barba ta, insa gandeste-te ca nu ne respecti pe noi.

Alex nu a venit cu studioul lui favorit asa ca am apelat la “studioul radio mobil” marca Nissan Patrol a lui Daniel, poza de mai jos arata cat de mica este… incape doar pe 2 locuri de parcare.


 

Si uite asa avem un nou podcast in care Daniel nu vorbeste mult, asta pentru ca Alex vine cu o gramada de detalii si lucruri interesante cu si despre asigurari, accidente, casco si rca.

Asa am aflat si noi ca preturile RCAului au scazut si ca acum exista modalitati noi de a-ti face asigurarea obligatorie.

 

 

Si pentru ca e un subiect serios, Alex isi ia de-a dreptul rolul de consultant si vine cu foarte multe informatii pe care suntem siguri ca le veti valorifica in momentul in care va faceti asigurari.

Stiai ca Alex este un mare impatimit al MOTO GP ? A spus ca si el o sa participe la giveaway-ul organizat de noi. Ii uram succes, dar oare are loc de tine ?

https://stacs.ro/giveaway-motogp/

 

Nou pentru piata din Romania, Alex ne prezinta printr-un program alaturi de brokerul sau de asigurari ASIGWELT o noua modalitate de casco, mai pentru buget.

CASCO ECONOMIC este mai exact un casco pe care oricine il poate face cu doar 700 RON / an ( indiferent de valoarea masini), iar in cazul unui accident usor din vina voastra, compania va asigura despagubiri de pana la 15.000 RON, suficient cat sa acoperi o dauna mica ( o bara, o capota, un far, o grila, etc. )

 

 

V-a placut podcastul nostru asa serios ? Noi zicem ca au fost foarte multe lucruri noi pe care Alex ni le-a spus azi.

Aveti sugestii pentru podcasturile viitoare?

Ce subiecte ati vrea sa abordam ?

A fost prea serioasa discutia ?!

 

Nu uita sa te urmaresti pe Instagram , Facebook si Youtube.