Bine ati venit la momentul la care raspundem intrebarii pe care multi dintre voi au aruncat-o pe site-ul nostru si pe profilul lui Daniel … “CATI CAI ARE SILVIA ?!” !! Si ne-am gandit sa imbinam utilul cu placutul, asa ca am fost la TCM Tuning, unul din partenerii emisiunii, pentru ca baietii de acolo au Dyno si toate conditiile pt a deslusi misterul.

Deci, bine ati venit la un material StacsTV Extra … In care vedeta principala este Silvia.

Pentru cei dintre voi care au mai vazut run-uri pe dyno, nu va impresioneaza modul in care este legata masina ca sa nu decoleze de acolo, dar jur ca parca e legata sa reziste la un uragan.

Time 2 Run … sau pe romaneste, e timpul sa #Wutututututu …

Dupa run-ul de pe dyno, l-am gasit Pe Daniel  cam agitat, probabil bause un Monster in plus.

Sau pur si simplu era curior sa afle daca #silvia fuge sau doar alearga… 🙂

Oricum, eu aici n-am sa va spun cati cai are Silvia, va las pe voi sa va uitati la filmulet si sa aflati, cert este ca pe langa benzina consumata s-au dus si caloriile asa ca baietii iau o pauza bine-meritata la XOMarket.

Cine poate sa reziste unei gustari formate de ciocolata cu niste garnitura de zahar si combinata cu o salata de altceva dulce ? :))

P.S.  v-am spus despre XO Martket? Pai, la XO Market gasiti niste chestii de care deobicei n-avem parte pe piata de la noi. Deh, lipsesc multe de la noi din pacate.

Am zabovit la XOMarket asteptand sa mergem la BMW  Romania sa filmam ceva tare, si cand sa plecam, ne-am intalnit acolo cu un posesor de BMW, care era cu masina pe strada dupa ceva mult timp petrecut prin service.

Dupa intrebarea zilei, anume “cati cai are?!”, mergem sa rezolvam cu Podcastul de la BMW Romania si APOOOI la intalnirea celor de la BrutalStacs .

Si asa s-a terminat ziua noastra furtunoasa, iar raspunsul la intrebarea “cati cai are Silvia?!” il aflati din video… 😛