18 …  Am ajuns la episodul 18, episodul cu Daniel Calin.

Ei bine, noi il stim pe Daniel de ceva timp, cam de pe vremea cand venea la evenimentele Streetmaniacs cu al sau Peugeot 307. De ce spunem asta?! Pentru ca in mod normal trebuia sa facem materialul cu ambele masini, dar n-a fost sa fie. Peugeotul este la cei de la AFS pt cateva gadgeturi si reglaje suplimentare la sistemul de air-ride. Nu ca nu ar fi fost bun, dar cand ai pitici pe creier nu te mai vindeci decat facand totul perfect.

Bine, nu va ganditi ca masina arata asa de la inceput, dupa cum ne spune chiar Daniel, el a inceput cu modificari usoare, o janta, o suspensie, dupa care a trecut in categoria “clean”, cu fibra si modificari mai serioase si un lucru pe care si-l dorea foarte mult, un set de OZ Futura.

Si uite asa, dragii mosului, Daniel a ajuns la airride si jante custom, lucruri care transforma masina dintr-un daily in ceva ce nu prea mai ai cum sa il folosesti zi de zi.

DAAAR , sa revenim la A4… Ei bine, Daniel a venit la emisiune cu un “perfect daily successfully ruined”, ca sa ii spunem asa. Totul cu A4-le acesta a inceput cand Daniel s-a hotarat ca a modificat prea mult 307-le lui si a zis ca are nevoie de un “daily”.

Masina a aparut ca fiind o masina care nu va fi modificata, poate doar o suspensie si un set de roti, dupa spusele proprietarului. Sigur ca da , doar suspensie si roti…

Dupa roti ( pe care le-a luat inainte sa stie ce masina isi cumpara ) si suspensie, totul s-a dus la vale…. De aici si titlu, “after 6 months we need another daily” ca au fugit toate ideile acelea pe care nu vrei sa le lasi libere si au prins contur pe masina … :))

Sa le zicem idei constructive, cum este de exemplu un rollcage pe o masina combi… suna dubios, stim, “but u gotta have it !! “. Sau bara spate “DTM” , frane mari pe fata, frane mari pe spate,apoi a venit bara fata DTM ( A4 DTM este editia introdusa in 2004 de cei de la audi pentru a marca reintrarea in campionatul german de turisme ) si gata masina modificata care nu trebuia sa fie modificata. :))

Dar gata, am vorbit prea mult, asa ca cel mai bine va uitati la video si sa il urmariti pe Daniel pe facebook si instagram ca sa aflati cat mai multe despre proiectele sale.

Nu uitati de Like, Share & Subscribe AICI , AICI si AICI .