Episodul 14 il aduce alaturi de noi pe Mario Kareta, cel mai cunoscut pasionat auto din Timisoara, asa credem noi, daca tu cunosti pe cineva mai cunoscut ca el lasa-ne un comentariu. Noi pe Kareta il stim de foarte mult timp, inca de cand abia se apuca de fotografie. Presupun ca stiti deja ca e vorba de fotografie auto. Despre masina lui sunt foarte multe de spus, a trecut prin ceva munca de restaurare. Culoarea, un galben foarte saturat ( dar pe care la Bucuresti nu ai putea sa il pui pe masina – prietenii stiu de ce :)) ) si ale sale jante noi, un set de BBS pe care nu stie cat o sa le tina pe masina. :)) Nu ca nu ii plac, dar cred ca este al 4-lea set de jante pe care le incearca pe masina.

Parerea noastra este ca dau foarte bine, iar adevarul este ca pe o masina retro este cam greu sa gasesti ceva mai bun ca un set de BBS-uri. Daca ai alta parere, lasa un comentariu si spunei lui Kareta ce jante sa isi puna pe masina. Ziua de filmari a fost destul de incarcata, pe langa materialul extra pe care l-am facut zilnic in drumul nostru spre Worthersee, am filmat chiar 2 episoade in Timisoara ( indiciu in imaginea de mai jos ). Asa ca timpul pe care l-am avut in noua parcare din “capitala vestului” a fost destul de scurt, sa nu mai zicem ca si aici erau secrete de stat si nu am avut voie sa filmam sau sa pozam :))
Stickerul cu STACS la loc de cinste, dar se mai vede un sticker acolo…. hmmmm… Streetmaniacs OnTour ?… ooo…. da, am uitat sa va spunem ca acum un an de zile am vazut si noi masina LIVE pentru prima oara si nu oricum. Am vazut-o intreaga maxim 30 de minute, pana cand o Honda a decis ca grila de pe Passat nu statea bine :)))))))))))))) Daca ti-a placut acest episod nu uita sa ne dai un SHARE sau un LIKE sau SUBSCRIBE. Si daca ti-a placut mult mult mult, ne poti sustine prin cumpararea de produse de pe shop-ul nostru sau prin donatii.