Bine ai venit la Stacs TV ep. 13 !!

Dupa cum v-am promis, azi il avem invitat pe Vlad si al sau TT. Episodul a fost filmat in mai multe etape, prima fiind prezentarea masinii, un Audi TT proaspat achizitionat din germania, doar cu ideea de a-l transforma radical pentu evenimentul de la Worthersee.

 

 

Bine, Vlad a avut pana acum un Golf 5 GTI ed 30, un Golf 6 GTI si totusi a ramas fan TT, asa ca dupa cateva aventuri si-a achizitionat masina pe care si-o dorea.

 

Asa ca il lasam pe Vlad sa treaca la treaba cu modificarile TT-ului si mai departe cu drumul pana la Worthersee.

Fast-forward 30 de zile, masina e gata si a ajuns la Worther, asa ca e momentul oportun ca sa ii luam interviul pt acest episod STACS .

Asa ca sa incepem … prima amintire din domeniul modificarilor este aceea ca Vlad a trebuit sa mute scaunul de la al sau Tico, doar ca sa incapa ( nu stiu daca v-ati dat seama dar Vlad nu prea are loc in multe masini :)) ).

 

Dupa Tico, a aparut Loganul care a primit cateva modificari, suspensie, arcuri, si modificarile din vremea acea… Si tot asa Loganul a plecat, a venit un Bertone care a fost plin de probleme, iar ultima picatura care l-a adus pe Vlad pe drumul VW-Audi a fost primul drum la Worthersee.

Asa ca Bertone s-a transformat in Golf 5 GTI Edition30. Golful a trecut mai multe etape coloristice, din alb in Suzuka Grey si mai departe in rosu, masina a fost mereu una din cele mai frumoase masini de la evenimentele autohtone.

 

De la Golf 5 Ed 30, Vlad a ajuns la Golf 6 GTI Ed 35 care a fost cel mai jos Golf de la noi din tara. O perioada destul de grea pt Vlad, am zice noi, plina de amintiri precum cele 5 ore in parcare la Worther pt a ridica masina suficient de mult incat sa-si recupereze placutele de la politisti.

 

Si asa ajungem la TT, TT-ul care a venit stock si s-a transformat rapid intr-o masina unica. Vlad este adeptul convins pieselor originale, asa cum o spune si el. Bine, si noi stim ca piesele aftermarket nu se potrivesc bine pe nici o masina, dar e bine ca o spune si Vlad. Cica nu se potrivesct elementele la lufturi si la detalii, spune el. Bine, noi stim ca el are dreptate, am fost si noi acolo. 🙂

 

Si pentru ca Vlad a avut si AirRide si Static, ii cerem parerea despre cum se comporta masina la drum lung cu suspensia pe perne. Raspunsul primit este urmatorul : “Nu mai am lemne in portbagaj !!!” .

🙂

Nu uitati sa dati subscribe, pentru ca vrem sa gasim cat mai multe modalitati sa-l terorizam pe Daniel! Sau mai bine sa-l pedepsim …