Merge ?

Merge !

Stacs Tv  ep. 12 este aici !

Ce invitat avem azi , aproape ca nici noua nu ne vine sa credem !

Pam Pam, astazi stam de vorba cu un vechi prieten de-al dostru, Doru Letz, a.k.a Doru Atmacof si al sau VW Scirocco R.

Cu Doru ne stim de mult, cam de pe vremea cand isi dorea sa isi ia un VW Polo GTI si un anume Daniel ( ghiciti voi cine ) i-a spus ca masina nu se poate comanda in romania. Pana la urma Doru si-a indeplinit dorinta de a-si lua Polo GTI,  care dupa 6 ani s-a transformat in “Rocco”, un Scirocco R cum nu sunt multe.

Daca ne uitam la masina lui Doru, imediat vedem etrierii cu 6 pistonase, rotile OZ de 20 de toli iar suspensia KW v2 care a facut masina sa fie mai confortabila decat cea stock, ii ofera un “stance” foarte bun. Ah da, si mai este lip-ul de la bara fata, care ii da un aspect “race”.

Daniel : Cu ce masina ai schimba Scirocco ?

Doru: Porsche GT3 RS

Daniel : Ce flori iti plac ?

Doru: Alea cu numar impar !

Daniel : Ce jocuri te joci ?

Doru: GTA si altele cateva

Daniel : Ce shaorma mananci ?

Doru: Nu prea mananc shaorma , am un prieten care mananca shaorma pt amandoi. Nu mai e loc de el !

Daniel : Cel mai tare eveniment la care ai participat pana acum ?

Doru: Bai, nu m-am gandit la asta ! Nu stiu. Eveniment auto? Eveniment la care am merge noi . Se subintelege. Bai, mi-a placut mult de tot la Raceism. Mi se pare foarte bine organizat. Bine, nici nu am fost la foarte multe, daca stau sa ma gandesc.

– Ai fost la Worther ..

– Worther nu e eveniment, Worther e o intalnire de oameni pasionati. Dar, clar Worther imi place, ca de asta merg de 8,9, 10 ani

– Deci Worther e pe primul loc?

– DA !!

Daniel : Cum ar trebui sa fie un concediu pentru tine care sa fie perfect?

Doru: Sa nu fiu cu multi oameni, adica sa nu trebuiasca sa mergem multi, in momentul in care mergem multi … Da, nu mai zic !! Trebuie sa fiu cu Scirocco si sa am multi km de parcus, eventual intr-o tara calda in care nu-mi cada plafonul la fiecare suta de km, deci un concediu cu roadtrip , 10.000 km in tari frumoase si drumuri bune.

Daniel : Activitatea care te relaxeaza cel mai mult ? Ce faci tu ca sa te relaxezi ? Nu neaparat zilnic.

Doru: Ma relaxreaza sa ma plimb cu masina, dar nu in Bucuresti si nici la 100 km de Bucuresti, acolo nu te relaxezi.  Adica acolo trebuie sa stai cu ochii in toate directiile sa nu intre vreun idiot in tine. Deci asta cu domne , eu cand conduc ma relaxez … nu te relaxezi decat daca esti singur pe strada !!  Si nu stiu, sa stau sa beau un paharut de vinut. De asta, de om batran !

– La un gratarel, la o prispa .

– Pensia, pensia te relaxeaza. 🙂

Daniel : Ce et au rotile de la Rocco ?

Doru: Hmmmm… 30

Daniel : Cat consuma Scirocco ?

Doru: in mers ? Sau in  Bucuresti ?  Intrebarea asta nu-si mai are rostul, consuma intre 14 si 20 in Bucuresti si intre 8 si 12 afara.

Daniel : Ce benzina folosesti ?

Doru: Am vrut sa dau un raspuns intelligent, dar n-am gasit. Daca-ti spun, eu folosesc petrom, rompetrol,mol, omv. , de toate. Pt mine chiar nu conteaza, orice in afara de Lukoil.

La interior, majoritatea elementelor sunt stock, asta pana sa ne uitam la cele doua scaune Recaro Pole Position si Rollcage-ul de la Wieckers . Si braduletul, sa nu uitam de el …

Doru este un prieten mai vechi de-al nostru, care si-a descoperit pasiunea pentru masini atunci cand primul sau drum ca sofer s-a inchiat foarte rapid, iar consecintele au trebuit remediate. Asa ca, de la o reparatie a unei bari, trecand prin procesele de a modifica diferite masini, printre care o Nova GTI , de care in 1999 era foarte mandru, un Renault Megane, un Polo GTI, Doru ajuns la Scirocco.