In episodul de astazi il vom afla povestea unui om ce este implicat in tuning si automobile de peste 14 ani.

Fondator al vwforum.ro dar owner al TCM Tuning ( cunoscut pana acum ceva timp ca TCM Turbo, o sa aflati in episod si de unde aceasta schimbare de nume ).

In prima partea a emisiunii va vom prezenta politica TCM si cateva sfaturi despre optimizarile de software ale masinilor.  Asa cum spune si Dragos, sa ai cei mai multi cai nu inseamna sa ai si cea mai buna si fiabila masina.

Tot in prima parte va va spune cateva secrete legate de anumite motoare ce vin cu anumite puteri declarate de fabricant, dar si ce diferente sunt intre soft-urile pentru masinile turbo si cele aspirat.

https://www.facebook.com/stacstv/videos/1842072439159079/

In partea a 2-a a emisiunii Daniel nu rateaza ocazia sa vorbeasca mult. :))) Glumim! In partea a 2-a Dragos ne va povestii despre pasiunea lui, de unde a inceput totul ( primul pasionat fan Dacia “Papuc” :)) ).

Aflam istoria vwforum.ro, primul dar si cel mai mare forum monomarca din Romania cu peste 150.000 de useri activi si despre cum a facut el a pasul de la angajat la owner.

Il cunosteti si pe Boris, invitat surpriza, dar si despre istoria chip-uritor auto ( chip mic – chip mare :)) ), insa si parerea unui fost posesor de Golf 5 R32 fata de un Clio RS.

In final vom afla ce masini conduce zi de zi, dar si cum le duce prin locuri unde orice pasionat ar trebuii sa ajunga: Nurburgring, Hungaroring, Sachsenring ( puteti sa ajungeti si voi aici la etapa de MOTO GP 2018 ) sau chiar in Estoril, Portugalia.

Nu uitati sa va inscrieti in concursul nostru ce va ofera o excursie de o persoana la MOTO GP.

Daca aveti proiecte personale interesante, un garaj in care faceti lucruri deosebite sau vreti sa prezentati masina voastra in emisiunea STACS, nu ezita sa ne scri pe facebook, instagram sau pe pagina noastra de contact.