Ohooo, ce emisiune avem azi … Si ce invitat !

 

Bine ai venit la episodul 8 al #StacsTV, primul episod in care vorbim despre  o motocicleta foarte speciala, este primul episod in care avem o invitata si episodul in care lansam primul concurs al nostru.

 

Zilele trecute am primit o oferta de nerefuzat, si anume sa facem cunostinta cu o persoana foarte speciala, pe care am si vrut s-o avem in emisiune si sa ne spuna povestea ei.

Asa ca, faceti cunostinta cu Kiara si al sau Gecko.

Kiara este foarte tare … Sa va spunem de ce: este actrita si pilot … Da,da, ati citit bine, P I L O T .

 

Alaturi de a sa motocicleta, Gegko ( da, da, este un “EL”),ea alearga in mai multe campionate interne si internationale ( noi punem pariu ca nu stiai ca Romania este pe locul 6 la general in Action Bike, la Lady’s Bike). Da, stim, e tare.

 

Si pentru ca azi vorbim despre pasiune, competitie, vise implinite si multa munca, nu aveam cum sa ratam cateva povesti din trecutul invitatei, de la ciclomotorul de la care a pornit tot si pana la Gecko, un super

 

Cel mai mult ne-a placut la Kiara faptul ca nu l-a lasat pe Daniel sa vorbeasca prea mult ( era si cazul sa gasim pe cineva care sa poata face asta ) !

 

Daca vrei sa aflii cum a inceput pasiunea Kiarei pentru motociclism, cum a ajuns ea sa se dea pe circuit, ce inseamna participarea la etapele de motociclism din punct de vedere al bugetului si sacrificiilor pe care trebuie sa le faci, si mai ales, cum este sa fii singura fata din Romania care alearga la competitii internationale, nu trebuie decat sa urmaresti episodul de azi.

SSIII …. TOOOOOT AAAZI lansam primul nostru concurs STACSTV, in care iti oferim sansa de a veni cu noi la Sachsenring la a 9-a etapa de MOTO GP, unde va fi si Kiara prezenta.

 

Asa ca dupa ce vezi acest episod, da click pe https://stacs.ro/giveaway-motogp/ si inscriete-te la concurs …

 

Speram ca v-a placut episodul de azi si daca vreti sa-l concediem pe Daniel, sau sa-i facem programare la frizer lui Marius, sau cunoasteti o persoana interesanta care ar vrea sa apara la noi in emisiune, nu ezitati sa ne scrieti.